Zintuigen

Geurreis en voetenbadritueel

Rituelen hebben door hun intentie en symboliek een extreem krachtige en helende werking op lichaam, geest en ziel. Je geeft met rituelen vorm aan iets waar je geen woorden voor nodig hebt. Het gaat namelijk om de oprechte intentie en het bewuste, vaker terugkerende, gebaar; juist dit maakt dat het een lang doorwerkend effect heeft. Hoe heerlijk!

Alle massages bij De Massagerette worden al sinds 2007 voorafgegaan aan een voetenbadritueel*. Maar vanaf nu is er ook de magische geurreis waar je je in onder mag dompelen.

Hoe werkt het?

Je mag eerst aangeven hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt.Je krijgt tijdens het voetenbad drie geuren te ruiken:

* Voel je je momenteel wat sloom, zwaar en vermoeid? Dan kun je kiezen voor een opwekkende en stimulerende olie met o.a. bergamot en rozemarijn

* Voel je je wat gehaast, nerveus en pieker je de laatste tijd veel? Dan kun je kiezen voor een kalmerende en verwarmende olie met o.a. vetiver en ylang ylang.

* Voel je je gestresst en ben je snel geïrriteerd en oververhit? Dan kun je kiezen voor een verkoelende, verzachtende en kalmerende olie met o.a. patchouli, roos en lavendel

 

Awaken your senses, enjoy life

 

  * De massages van 40 minuten krijgen wél de geurreis, niet het voetenbad

kleinere1.jpg

Heb jij even geluk!