Inspiratie

Mooie wereld, mooie mensen

De Massagerette laat zich inspireren door de wereld waarin wij leven, de prachtige natuur, door de kleurrijke mensen om ons heen en al het moois op aarde. Fijne boeken en tijdschriften over de zin van het leven prikkelen de gedachte dat de zin van het leven toch eigenlijk is: zin hebben of maken ín het leven! Ook als het even tegen zit. In staat zijn om het leven te nemen zoals het komt...en altijd lichtpuntjes te blijven zien, al zijn ze nog zo klein.

Favoriet leesvoer:

 

Overgave

Als je je ontspannen kunt, midden in de verwarring, dan zul je helderheid vinden

Als je je ontspannen kunt, midden in onzekerheid, dan zul je zekerheid vinden

Als je je ontspannen kunt, midden in kwetsbaarheid, dan zul je je kracht vinden

Als je je ontspannen kunt, midden in de onrust, dan zul je vrede vinden

Dat is overgave en daaruit ontstaat volmaaktheid...

 

Aanraking is voor jong en oud..

‘Toe raak me aan’

Als ik je bejaarde vader of moeder ben. 

Toe, raak me aan...
Zoals ik werd aangeraakt toen ik nog jong was.
Houd mijn hand vast, zit dicht bij me, geef me je kracht.
En verwarm mijn vermoeide lichaam met jouw nabijheid.
Al is mijn huid nu gerimpeld, ze vindt het heerlijk om aangeraakt te worden.

Wees niet bang, raak me aan..

Overgenomen uit:

Liefdevolle aanraking – Phyllis Davis 

Het is tijd om tijd te maken

booksmassagerette.jpg