Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

Nieuws

Nieuw: De geurreis tijdens het voetenbadritueel

Je krijgt tijdens je voetenbad drie geuren te ruiken, daarna mag je de beschrijving lezen. Uit deze drie geuren kies je 'the one' die bij je past of waarvan je voelt dat die jou iets kan brengen tijdens deze massage. Geuren hebben een directe invloed op je gemoedstoestand. Je kunt een opgewekt gevoel krijgen van citrus bijvoorbeeld en bloemengeuren geven meestal een gevoel van kalmte.

Geur roept altijd een associatie op en dat is per persoon verschillend. De parfum van je eerste liefde kan 20 jaar later nog heerlijk ruiken voor jou, maar voor een ander een heel vervelende herinnering oproepen. En dat is de reden dat je de geuren en dus de massageolie altijd zelf mag uitkiezen van te voren. Heerlijk hé?

 
Speciale massagetafel voor zwangeren!

Ben je zwanger en zou je dolgraag weer eens op je buik willen liggen? Dat kan. De Massagerette beschikt namelijk over een fantastische massagetafel met buikuitsparing én borstuitsparing. De buik wordt hierbij ondersteund, waardoor je gewoon ontzettend lekker ligt. Een absolute verademing om op deze ontspannen manier gemasseerd te kunnen worden...
 

Enjoy the silence...