Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

Tarieven en cadeaubonnen

Tarieven

Alle massagetreatments, dus ook voor zwangerschap en HSP:


1. The Great Stillness: 

100 minuten-treatment (met thee, vertellen wat je vertellen wilt, geurreis, magnesiumvoetenbad en een voetmassage in stilte, waarna 75 min. lichaamsmassage; hele achterkant en gedeeltelijk voorkant)  Een glaasje water om bij te komen en dan mag je een inspirerende InnerCompass kaart trekken om het geheel compleet te maken.

€115,-


2. The Great Stillness Deluxe: 

125 minuten-treatment (met thee, vertellen wat je vertellen wilt, geurreis, magnesiumvoetenbad, voetmassage in stilte en een uplifting organic-scrub van de rug, waarna 100 min. lichaamsmassage waarbij de hele voorkant en de hele achterkant van het lichaam wordt gemasseerd. Een glaasje water om bij te komen en een InnerCompass kaart mag je ook trekken voor nieuwe inspiratie op je pad..

€135,-


Voordeelkaarten: (mag gedeeld met gezinsleden!)

Cadeaubonnen; de ultieme blijmaker

Wil je iemand verrassen met een wel heel speciaal cadeau? 

Geef dan een massage-ervaring...

Whatsapp me (of gebruik het contactformulier op de pagina 'contact') de benodigde gegevens, dan stuur ik je een betaalverzoekje. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk de mooi verpakte verwenvoucher op je eigen adres óf op het adres van de ontvanger toegestuurd. Eventueel met een persoonlijke tekst op een kaartje (graag meesturen dan in whatsappje) Doe je niet aan internetbankieren? Dan s.v.p. het bedrag overmaken op:

NL47 INGB 0006319888 t.n.v. E. Kroonenburg o.v.v. "verwenvoucher" + jouw naam.

Blije gezichten gegarandeerd :-)

Haast is vaak zonde van je tijd...