Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

Tarieven en cadeaubonnen

Tarieven

Alle massagetreatments, dus ook voor zwangerschap en HSP:


1. The Great Stillness: 

100 minuten-treatment (met thee, vertellen wat je vertellen wilt, geurreis, magnesiumvoetenbad en een voetmassage in stilte, waarna 75 min. lichaamsmassage; hele achterkant en gedeeltelijk voorkant)  Een glaasje water om bij te komen en dan mag je een inspirerende InnerCompass -of Abundancekaart trekken om je reis compleet te maken.

€115,-


2. The Great Stillness Deluxe: 

125 minuten-treatment (met thee, vertellen wat je vertellen wilt, geurreis, magnesiumvoetenbad, voetmassage in stilte en een uplifting organic-scrub van de rug, waarna 100 min. lichaamsmassage waarbij de hele voorkant en de hele achterkant van het lichaam wordt gemasseerd. Een glaasje water om bij te komen en een InnerCompass kaart mag je ook trekken voor nieuwe inspiratie op je pad..

€135,-


3. The mini Great Stillness

Voor als je liever geen voetenbad hebt, niet in de praat-mood bent of gewoon iets minder lang de tijd hebt maar toch in een diep ontspannen staat terecht wilt komen; dan is deze sessie perfect voor jou: 60 minutes of joy.

€90,-


Voordeelkaarten: (mag gedeeld met gezinsleden!)


Cadeaubonnen; de ultieme blijmaker

Wil je iemand een blijvende herinnering cadeau doen? 

Geef dan een massage-ervaring met de mooi verpakte Verwenvoucher.

Whatsapp me (of gebruik het contactformulier op de pagina 'contact') de benodigde gegevens, dan stuur ik je een betaalverzoekje. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk de feestelijk verpakte verwenvoucher op je eigen adres óf op het adres van de ontvanger toegestuurd. Eventueel met een persoonlijke tekst op een kaartje (graag meesturen dan in whatsappje) Doe je niet aan internetbankieren? Dan s.v.p. het bedrag overmaken op:

NL47 INGB 0006319888 t.n.v. E. Kroonenburg o.v.v. "verwenvoucher" + jouw naam.

Stress is caused by being here, but wanting to be there