Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

De verschillende massages

Hotstones

Bij alle* massages wordt gebruik gemaakt van hotstones die uit een warmwaterbad komen van ongeveer 45 graden. Deze stenen ondersteunen het warmte-effect van de massage op een weldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan veel dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen. De massage wordt zo doeltreffender omdat het de energiestroom én het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Let the energy flow!

* tenzij er een contra indicatie is zoals bijv. een te hoge bloeddruk, een ontsteking, soms bij zwangerschap, of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt..

Ontspanningsmassages in silence:

Weldadige, holistische, ontspanningsmassage waarbij klassieke (Zweedse) massage, energetische massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie en acupressuur worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam...

Deze kalmerende en helende massage-treatments zijn bedoeld om lichaam en geest in 60, 90 of 120 minuten compleet tot rust te brengen, resp. 'massage 1, 2 en 3' zie kopje tarieven voor uitleg.

De balans tussen lichaam en geest wordt hersteld, waardoor de energie weer volop kan stromen. Droom lekker weg bij de rustige muziekklanken en sluit je compleet af van de soms zo drukke buitenwereld. Je houdt je aandacht zoveel mogelijk bij mijn handen, zodat je bewust meegeniet. Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met stevige druk. Dit alles gebeurt in een langzaam tempo, waardoor je goed kunt voelen wat je lichaam je wil vertellen. Er wordt tijdens de massage niet gesproken; hierdoor ontspan je beter. Voorafgaand aan de massage krijg je een geurreis, een warm voetenbad en een voetmassage. Hiervóór kun je bespreken wat je eventuele klachten of wensen zijn. De (verwarmde) olie die wordt gebruikt is een natuurzuivere amandelolie.

Enjoy..

Zwangerschapsmassage ‘Mom-to-be'

Rustgevende massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van eventuele klachten.

Massage tijdens de zwangerschap is een ontzettend fijne manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is te verlichten. Verschillende klachten als rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie, beenkrampen, zwangerschapsmisselijkheid en obstipatie kunnen middels deze massage effectief worden verbeterd. Je regelmatig laten masseren is bovendien gunstig voor de nachtrust en goed ter voorbereiding op de bevalling. Behalve dit alles is zwangerschapsmassage een prachtige manier om het contact tussen jou en je baby te verrijken. De massage vindt (in stilte) plaats op een speciale massagetafel waarbij je buik in de uitsparing komt te liggen en tevens ondersteund wordt. Je kunt -net als bij alle andere massages- kiezen voor een 60 min, 90 min. of 120 min.-sessie. Zie kopje tarieven.

Ook heel speciaal om (jezelf) cadeau te geven: de Mom-to-be 5 rittenkaart! Je krijgt een fles Weleda babymassage-olie erbij cadeau.

Als ik mezelf voorbijloop, zwaai ik wel altijd even