Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

De verschillende massages

The great Stillness

Een weldadige, holistische ontspanningsmassage waarbij energetische massage, klassieke massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie, yoganidra en deeptissue worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam. Deze diep ontspannende massage zorgt ervoor dat je brainwaves naar Delta afdalen, daar waar je herstellen, transformeren en dus helen kunt. Daar waar je je lichaam even niet meer voelt, je je niet meer helemaal bewust bent van waar je bent, al ben je niet in slaap zoals 's nachts. Deze massage is ontstaan door wat ik leerde, door wat mij inspireerde en wat al doende ontstond...

De balans tussen lichaam, geest en ziel wordt met deze helende massage weer hersteld, waardoor je levensenergie weer kan stromen. Droom lekker weg bij de rustige muziekklanken (in stilte mag ook) en sluit je compleet af van die oh zo drukke buitenwereld. 

Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met stevige druk. Dit alles gebeurt in een traag tempo, waardoor je goed kunt voelen wat je lichaam je wil vertellen. Er wordt tijdens de massage niet gesproken; hierdoor ontspan je beter. Voorafgaand aan de massage krijg je een voetenbad met magnesium en een voetmassage. Hiervóór kun je bespreken wat je wensen en/of eventuele klachten zijn. Gewoon even lekker je hart luchten mag ook. 

De (verwarmde) olie die wordt gebruikt is een amandelolie van -uiteraard- biologische herkomst.

Enjoy your own sensations..

100 of 125 minuten (115 of 135 euro)

Mokje sacred cacao vooraf: 7,00 euro extra

The Deeprelax miniretreat

Een helende en transformerende reis, just for YOU;

Ontvangst met thee een stukje chocolade óf een kopje sacred cacao, waarbij je je intentie voor deze sessie kunt delen. Hierna volgt een magnesium voetbad en een voetmassage in stilte. Middels een geurreis kies je je favoriete massageolie uit. Op je door mij zorgvuldig afgedroogde voetjes loop je naar de healingspace waar de massagetafel staat. 

Daarna luister je, liggend op je rug op de zachte, verwarmde massagetafel en comfortabel toegedekt, naar een 30 minuten durende geleide-yoganidrameditatie met visualisaties zodat je belandt op Delta brainwavelevel. Ondertussen ontvang je reiki van mij waardoor je levensenergie kan gaan stromen. Hierna dompel je je geruisloos onder in 90 minuten lang de Elles in Wonderland ontspanningsmassage van de hele voorkant én hele achterkant van het lichaam, compleet met hotstones en warme olie; HEAVEN!

Hierna is er alle tijd om rustig bij te komen met een kopje thee en je kunt nog een mooie Innercompass kaart trekken.

160 minuten (180 euro) 

mokje sacred cacao vooraf: 7,00 euro extra

Zwangerschapsmassage "Mom to be"

Rustgevende massage voor jou als zwangere vrouw, om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van je eventuele klachten.

Massage tijdens de zwangerschap is een superfijne manier om het lichaam dat zo aan het werk is te verlichten. Ongemakken als rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie, beenkrampen, zwangerschapsmisselijkheid en obstipatie kunnen middels deze massage verbeteren. Je regelmatig laten masseren is bovendien gunstig voor je nachtrust en goed ter voorbereiding op je bevalling. Daarbij is zwangerschapsmassage een prachtige manier om het contact tussen jou en je baby te verrijken. De massage vindt (in stilte) plaats op een speciale massagetafel waarbij je buik in de uitsparing komt te liggen en tevens ondersteund wordt. 

60, 100 of 125 minuten (90, 115 of 135 euro)


HSP-Massage:

Deze sessie is speciaal bedoeld voor jou als Hoog Sensitief Persoon, de HSP'er. Je overprikkelde zenuwstelsel wordt compleet tot rust gebracht met een lichaamsmassage op een manier die zich kenmerkt door liefdevolle aanraking, extra aandacht voor de chakra's d.m.v. reiki, je energiebanen en voor aarding. Ondertussen geniet je van speciale HSP-geurfrequenties en ondersteunende kristallen. Je mag kiezen welke muziek je wilt horen, of misschien wil je liever stilte.  En dan...dan geef je je over aan de zwaartekracht, aan het heerlijk kalme 'nu'...

60, 100 of 125 minuten (90, 115 of 135 euro)

Mokje sacred cacao vooraf: 7,00 euro extra

Zie kopje tarieven voor uitleg

Me & my mini me Massage

Hoe leuk is het niet om samen met je dochter een massage en een voetenbad te ondergaan? Voor een speciale gelegenheid of om je dochter op een leuke manier te leren over ontspanning.

Ontvangst is met een theetje en een chocolaatje, waarna ik het e.e.a. uitleg over ontspannen en over massage. Jullie beslissen zelf wie er het eerst gemasseerd gaat worden; de ander mag dan namelijk genieten van een voetenbadje met een badparel. Na zo'n 20 á 25 minuten wisselen jullie. We sluiten af met een leuke foto van jullie samen en een klein flesje massageolie krijgen jullie mee voor thuis. Een beleving om nooit meer te vergeten.

80 minuten (100 euro voor z'n tweetjes)


Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Ik heb een mooie verzameling gladde basaltstenen uit het Andes gebied, die warm worden gehouden in een bad van ca. 45 graden. Basalt is een vulkanisch gesteente, in feite is het gestolde lava.

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een superweldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in jouw spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage effectiever maakt omdat het ook nog eens de energiestroom en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, ziekte, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.


Als ik mezelf voorbijloop, zwaai ik wel altijd even