De verschillende massages

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. We verwennen je met een mooie verzameling vulkanische stenen uit het Andes gebied, die we warm houden in een badje van 45 graden. 

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een  mega weldadige manier. Want door warmte te combineren met masserende handen kan er veel dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen, wat maakt dat je spierspanning bijna smelt onder de stenen. Het stimuleert ook nog eens de energiestroom en het zelfhelend vermogen van het lichaam.

*tenzij er een contra indicatie is zoals te hoge bloeddruk, ontstekingingen, ziekte, bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.

The great Stillness

Een weldadige, holistische ontspanningsmassage waarbij energetische massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie, yoganidra en deeptissue worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam.

The Deeprelax miniretreat

Een helende en transformerende reis, just for YOU; Ontvangst met thee óf een kopje sacred cacao, waarbij je je intentie voor deze sessie kunt delen. Hierna volgt een magnesium voetbad en een voetmassage in stilte.

Zwangerschapsmassage "Mom to be"

Rustgevende massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van eventuele klachten. Massage tijdens de zwangerschap is een superfijne manier om spanning in het hardwerkende lichaam te verlichten.

HSP-Massage

Deze sessie is speciaal bedoeld voor jou als HSP'er; Hoog Sensitief Persoon, Je overprikkelde zenuwstelsel wordt compleet tot rust gebracht met een lichaamsmassage op een manier die zich kenmerkt door liefdevolle aanraking

Me & my mini me Massage

Hoe leuk is het niet om samen met je dochter een massage en een voetenbad te ondergaan? Voor een speciale gelegenheid of om je dochter op een leuke manier te leren over ontspanning.

Meer weten?

Geurreis en voetenbadritueel

Rituelen hebben door hun intentie en symboliek een extreem krachtige en helende werking op lichaam, geest en ziel. Je geeft met rituelen vorm aan iets waar je geen woorden voor nodig hebt.

Meer weten?

Jij als masseuse?

Ik leer je dit prachtvak maar wat graag. Kom ervaren of ook jouw hart een sprong maakt als je aan het masseren bent. Net zoals dat destijds bij mij gebeurde op mijn eerste lesdag.

Meer weten?