Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

De verschillende massages

De holistic deeprelax massagetreatment:

Weldadige, holistische, ontspanningsmassage waarbij in 60, 90 of 120 minuten energetische massage, klassieke massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie en acupressuur worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam...Deze diep ontspannende massage is ontstaan door wat ik leerde, door wat ik ooit ontvangen mocht en door wat mij inspireerde maar vooral: zoals ik zelf gemasseerd wil worden. 

Zie kopje tarieven voor uitleg.

De balans tussen lichaam, geest en ziel wordt met deze helende massage weer hersteld, waardoor je levensenergie (prana) weer volop kan stromen. Droom lekker weg bij de rustige muziekklanken en sluit je compleet af van de soms zo drukke buitenwereld. Je houdt je aandacht zoveel mogelijk bij mijn handen, zodat je bewust mee geniet. Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met stevige druk. Dit alles gebeurt in een langzaam tempo, waardoor je goed kunt voelen wat je lichaam je wilt vertellen. Er wordt tijdens de massage niet gesproken; hierdoor ontspan je beter. Voorafgaand aan de massage krijg je een geurreis, een warm voetenbad en een voetmassage. Hiervóór kun je bespreken wat je eventuele klachten of wensen zijn. De (verwarmde) olie die wordt gebruikt is een -uiteraard- biologische amandelolie.

Enjoy your own sensations..

Zwangerschapsmassage ‘Mom-to-be'

Rustgevende massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van eventuele klachten.

Massage tijdens de zwangerschap is een ontzettend fijne manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is te verlichten. Verschillende klachten als rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie, beenkrampen, zwangerschapsmisselijkheid en obstipatie kunnen middels deze massage effectief worden verbeterd. Je regelmatig laten masseren is bovendien gunstig voor de nachtrust en goed ter voorbereiding op de bevalling. Daarbij is zwangerschapsmassage een prachtige manier om het contact tussen jou en je baby te verrijken. De massage vindt (in stilte) plaats op een speciale massagetafel waarbij je buik in de uitsparing komt te liggen en tevens ondersteund wordt. Je kunt -net als bij alle andere massages- kiezen voor een 60, 90 min. of 120 min.-sessie. Zie kopje tarieven.

Erg fijn om (jezelf) cadeau te geven: de Mom-to-be 5 rittenkaart! Je krijgt er een fles Weleda babymassage-olie bij cadeau.

HSP-Massage:

Nieuw is de massagetreatment speciaal voor Hoog Sensitieve Personen, HSP'ers. Je overprikkelde zenuwstelsel wordt tot rust gebracht met massage op een manier die zich kenmerkt door subtiele aanraking, extra aandacht voor de chakra's, energiebanen en aarding. Etherische oliën worden ingezet zodat echt alle zintuigen aan bod komen. Je mag kiezen welke muziek je wilt horen, of dat je liever stilte hebt. Je mag altijd een intentie-kaart trekken voordat je gaat liggen en..dan geef je je over aan de zwaartekracht, aan het 'nu'...

Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Ik heb een hele verzameling mooie en gladde basaltstenen die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een weldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage doeltreffender maakt omdat dit de energiestroom en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.


Als ik mezelf voorbijloop, zwaai ik wel altijd even