Stuur Elles een whatsapp: 06-1840 2567 demassagerette@gmail.com

De verschillende massages

De complete, holistic deeprelax massagetreatment:

Een weldadige, holistische ontspanningsmassage waarbij in 95 of 120 minuten energetische massage, klassieke massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie, yoganidra en deeptissue worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam. Deze zeer diep ontspannende massage zorgt ervoor dat je brainwaves naar Delta afdalen, daar waar je herstellen, transformeren en dus helen kunt. Daar waar je je lichaam even niet meer voelt, je je niet meer helemaal bewust bent van waar je bent, al ben je niet in slaap zoals 's nachts. Deze massage is ontstaan door wat ik leerde, door wat ik ooit ontvangen mocht en door wat mij inspireerde maar vooral: zoals ik zelf gemasseerd wil worden ofwel: zoals een ontspanningsmassage moet zijn.

Zie kopje tarieven voor uitleg.

De balans tussen lichaam, geest en ziel wordt met deze helende massage weer hersteld, waardoor je levensenergie (prana) weer volop kan stromen. Droom lekker weg bij de rustige muziekklanken (in stilte mag ook) en sluit je compleet af van de soms zo drukke buitenwereld. 

Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met stevige druk. Dit alles gebeurt in een langzaam tempo, waardoor je goed kunt voelen wat je lichaam je wil vertellen. Er wordt tijdens de massage niet gesproken; hierdoor ontspan je beter. Voorafgaand aan de massage krijg je een geurreis, een warm voetenbad en een voetmassage. Hiervóór kun je bespreken wat je eventuele klachten of wensen zijn. De (verwarmde) olie die wordt gebruikt is een -uiteraard- biologische amandelolie.

Enjoy your own sensations..

Zwangerschapsmassage ‘Mom-to-be'

Rustgevende massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van eventuele klachten.

Massage tijdens de zwangerschap is een ontzettend fijne manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is te verlichten. Verschillende ongemakken als rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie, beenkrampen, zwangerschapsmisselijkheid en obstipatie kunnen middels deze massage effectief worden verbeterd. Je regelmatig laten masseren is bovendien gunstig voor de nachtrust en goed ter voorbereiding op een superbevalling. Daarbij is zwangerschapsmassage een prachtige manier om het contact tussen jou en je baby te verrijken. De massage vindt (in stilte) plaats op een speciale massagetafel waarbij je buik in de uitsparing komt te liggen en tevens ondersteund wordt. Je kunt -net als bij alle andere massages- kiezen voor een 95 min. of 120 min.-sessie. Zie kopje tarieven.

Erg fijn om (jezelf) cadeau te geven: de Mom-to-be 5 rittenkaart! Je krijgt hier een fles Weleda babymassage-olie bij cadeau.

HSP-Massage:

Nieuw is de massagetreatment speciaal voor Hoog Sensitieve Personen, HSP'ers. Je overprikkelde zenuwstelsel wordt tot rust gebracht met massage op een manier die zich kenmerkt door subtiele aanraking, extra aandacht voor de chakra's, energiebanen en aarding. Etherische oliën worden ingezet zodat echt alle zintuigen aan bod komen. Je mag kiezen welke muziek je wilt horen, of dat je liever stilte hebt. Je mag altijd een intentie-kaart trekken voordat je gaat liggen en..dan geef je je over aan de zwaartekracht, aan het 'nu'...

Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Ik heb een hele verzameling mooie en gladde basaltstenen uit het Andes gebied, die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. Basalt is een vulkanisch gesteente, in feite is het gestolde lava.

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een weldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage doeltreffender maakt omdat het de energiestroom en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, ziekte, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.


Als ik mezelf voorbijloop, zwaai ik wel altijd even