De verschillende massages

Je kunt bij ons komen genieten van holistische ontspanningsmassages waarbij energetische massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie, yoganidra en deeptissue worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam. Deze diep ontspannende massage zorgt ervoor dat je brainwaves naar Delta afdalen, daar waar je herstellen, transformeren en helen kunt.

Bij alle massages worden hotstones gebruikt*. We verwennen je met een mooie verzameling vulkanische stenen uit het Andes gebied, die we warm houden in een bad van 45 graden. 

Ze ondersteunen het effect van de massage op een weldadige manier, want door warmte te combineren met masserende handen kan er veel dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen, wat maakt dat je spanning bijna smelt onder de stenen. Het stimuleert ook nog eens de energiestroom en daardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam.

*tenzij er een contra indicatie is zoals te hoge bloeddruk, ontstekingingen, ziekte, te warm weer, bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.

The great Stillness

Een weldadige, holistische ontspanningsmassage waarbij energetische massage, reiki, lomi lomi, aromatherapie, yoganidra en deeptissue worden geïntegreerd. Als één vloeiende dans langs je lichaam.

100 min. 115 euro /

125 min. 135 euro

The Deeprelax retreat

Een helende en transformerende reis van 2,5 uur, just for YOU; Ontvangst met thee óf een kopje sacred cacao. Hierna volgt een magnesium voetbad en een voetmassage in stilte, waarna je je intentie voor deze sessie kunt zetten. Dan luister je, op je rug liggend op de massagetafel en comfortabel toegedekt, 30 minuten lang naar een Yoga Nidra sessie, terwijl ik je reiki geef. Daarna wordt je hele achterkant én je hele voorkant gemasseerd. Nadat je op andere planeten bent geweest, kom je weer rustig bij met kruidenthee, waarbij je ook een kaart mag trekken die een lichtje op jouw pad kan schijnen. En wandel weer vol ease and joy naar buiten...

2,5uur 185 euro

Zwangerschapsmassage

Rustgevende, holistische verwen-massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van eventuele klachten. Massage tijdens de zwangerschap is een superfijne manier om spanning in het hardwerkende lichaam te verlichten. Je ligt op de speciale, gecertificeerde tafel met buikuitsparing waardoor je even het gewicht van je buik niet voelt, maar wél contact kunt voelen met de baby in je buik. Hoe fijn.

100 min. 115 euro

125 min. 135 euro

HSP-Massage

Deze massage-experience is speciaal bedoeld voor jou als HSP'er; Hoog Sensitief Persoon, Je overprikkelde zenuwstelsel wordt compleet tot rust gebracht met een lichaamsmassage op een manier die zich kenmerkt door hele rustige, liefdevolle massagestrijkingen en reiki, gecombineerd met speciale geurfrequenties, edelstenen en chakrahealing. Je mag kiezen of je stilte wilt of rustige muziek, it's all up to you.

100 min. 115 euro

125 min. 135 euro

Moeder & dochter massage

Hoe leuk is het niet om samen met je dochtertje (vanaf 6 jaar) een heerlijke massage en een voetenbad te ondergaan? Voor een speciale gelegenheid, vakantie of studiedag óf om je dochter op een leuke manier te leren over ontspanning. Je krijgt thee en chocola bij binnenkomst, dan gaat de één in een voetenbad en de ander wordt 20/25 minuten gemasseerd. Daarna wissel je. Je gaat naar huis met een foto van jullie samen én een hotstone om thuis mee te masseren.

100 min. 115 euro

Geurreis en voetenbadritueel

Rituelen hebben door hun intentie en symboliek een extreem krachtige en helende werking op lichaam, geest en ziel. Je geeft met rituelen vorm aan iets waar je geen woorden voor nodig hebt.

Meer weten?

Jij als masseuse?

Ik leer je dit prachtvak maar wat graag. Kom ervaren of ook jouw hart een sprong maakt als je aan het masseren bent. Net zoals dat destijds bij mij gebeurde op mijn eerste lesdag.

Meer weten?