Me & my mini me Massage

Hoe leuk is het niet om samen met je dochter een massage en een voetenbad te ondergaan? Voor een speciale gelegenheid of om je dochter op een leuke manier te leren over ontspanning.

Ontvangst is met een theetje en een luxe chocolaatje, waarna ik het e.e.a. uitleg over ontspannen en over massage. Jullie beslissen zelf wie er het eerst gemasseerd gaat worden; de ander mag dan namelijk genieten van een voetenbadje met een bruistablet. Na zo'n 20 รก 25 minuten wisselen jullie. We sluiten af met een leuke foto van jullie samen en een flesje massage olie krijgen jullie mee voor thuis. Een beleving om nooit meer te vergeten.

80 minuten (100 euro)

Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Dit zijn gladde basaltstenen uit het Andes gebied, die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. 

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een superweldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in jouw spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage effectiever maakt omdat het ook nog eens de energiestroom en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, ziekte, warm weer, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.