Zwangerschapsmassage "Mom to be"

Rustgevende massage voor zwangere vrouwen om heerlijk te ontspannen én ter vermindering van eventuele klachten.

Massage tijdens de zwangerschap is een superfijne manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is te verlichten. Ongemakken als rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie, beenkrampen, zwangerschapsmisselijkheid en obstipatie kunnen middels deze massage verbeteren. Je regelmatig laten masseren is bovendien gunstig voor je nachtrust en goed ter voorbereiding op je bevalling. Daarbij is zwangerschapsmassage een prachtige manier om het contact tussen jou en je baby te verrijken. De massage vindt (in stilte) plaats op een speciale massagetafel waarbij je buik in de uitsparing komt te liggen en tevens ondersteund wordt.

100 of 125 minuten (115 of 135 euro)

Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Dit zijn gladde basaltstenen uit het Andes gebied, die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. 

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een superweldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in jouw spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage effectiever maakt omdat het ook nog eens de energiestroom en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, ziekte, warm weer, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.