Geurreis en voetenbadritueel

Holistische massage met geurende olie en voetenbad

Awaken your senses, enjoy life

Rituelen hebben door hun intentie en symboliek een extreem krachtige en helende werking op lichaam, geest en ziel. Je geeft met rituelen vorm aan iets waar je geen woorden voor nodig hebt. Het gaat namelijk om de oprechte intentie en het bewuste, vaker terugkerende, gebaar; juist dit maakt dat het een lang doorwerkend effect heeft. Hoe heerlijk!

Alle massages bij De Massagerette worden al sinds 2007 voorafgegaan aan een voetenbadritueel*. Maar vanaf nu is er ook de magische geurreis waar je je in onder mag dompelen.

Hoe werkt het?

Je mag eerst aangeven hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Je krijgt tijdens het voetenbad drie geuren te ruiken:

  • Voel je je momenteel wat sloom, zwaar en vermoeid? Dan kun je kiezen voor een opwekkende en stimulerende olie met o.a. bergamot en rozemarijn
  • Voel je je wat warrig, ben je kouwelijk, dromerig en ben je echt even het contact met je lijf kwijt? Dan kun kiezen voor een aardende olie: de moeder aarde olie.
  • Voel je je gestresst, ben je snel ge├»rriteerd en voel je je oververhit? Dan kun je kiezen voor een verkoelende, verzachtende en kalmerende olie met o.a. patchouli, roos en lavendel

De etherische olie die je uitkiest, voegen we toe aan de neutrale massageolie.