The Deeprelax miniretreat

The Deeprelax miniretreat met hotstones

Een helende en transformerende reis, just for YOU;

Ontvangst met thee een stukje chocolade óf een kopje sacred cacao, waarbij je je intentie voor deze sessie kunt delen. Hierna volgt een magnesium voetbad en een voetmassage in stilte. Middels een geurreis kies je je favoriete massageolie uit. Op je door mij zorgvuldig afgedroogde voetjes loop je naar de healingspace waar de massagetafel staat.

Daarna luister je, liggend op je rug op de zachte, verwarmde massagetafel en comfortabel toegedekt, naar een 30 minuten durende geleide-yoganidrameditatie met visualisaties zodat je belandt op Delta brainwavelevel. Ondertussen ontvang je reiki van mij waardoor je levensenergie kan gaan stromen. Hierna dompel je je geruisloos onder in 90 minuten lang de Elles in Wonderland ontspanningsmassage van de hele voorkant én hele achterkant van het lichaam, compleet met hotstones en warme olie; HEAVEN!

Hierna is er alle tijd om rustig bij te komen met een kopje thee en je kunt nog een mooie Innercompass kaart trekken.

160 minuten (185 euro)

mokje sacred cacao vooraf: 7,00 euro extra

Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Dit zijn gladde basaltstenen uit het Andes gebied, die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. 

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een superweldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in jouw spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage effectiever maakt omdat het ook nog eens de energiestroom en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, ziekte, warm weer, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.