HSP-Massage

Ontspannende massage voor Hoogsensitieve Personen

Deze sessie is speciaal bedoeld voor jou als Hoog Sensitief Persoon, de HSP'er. Je overprikkelde zenuwstelsel wordt compleet tot rust gebracht met een lichaamsmassage op een manier die zich kenmerkt door liefdevolle aanraking, extra aandacht voor de chakra's d.m.v. reiki, je energiebanen en voor aarding. Ondertussen geniet je van speciale HSP-geurfrequenties en ondersteunende kristallen. Je mag kiezen welke muziek je wilt horen, of misschien wil je liever stilte. En dan...dan geef je je over aan de zwaartekracht, aan het heerlijk kalme 'nu'...

100 of 125 minuten (115 of 135 euro)

Mokje sacred cacao vooraf: 7,00 euro extra

Zie kopje tarieven voor uitleg

Hotstones

Bij alle * massages worden hotstones gebruikt. Dit zijn gladde basaltstenen uit het Andes gebied, die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. 

Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een superweldadige manier. Door warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in jouw spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage effectiever maakt omdat het ook nog eens de energiestroom en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleert.

*tenzij er een contra indicatie is zoals een te hoge bloeddruk, een ontsteking, ziekte, warm weer, soms bij zwangerschap of wanneer je gewoon niet van hotstones houdt.