Tarieven en cadeaubonnen

Prijzen massages bij Massagerette in Haarlem

Tarieven

Alle massagetreatments, dus ook voor zwangerschap en HSP:

1. The Great Stillness:

100 minuten-treatment 115 euro

thee - gesprekje - magnesiumvoetenbad - voetmassage-  waarna 75 min. lichaamsmassage; hele achterkant en gedeetelijk voorkant. Een glas water om bij te komen, waarna je een InnerCompass kaart mag  trekken voor nieuwe inspiratie op je pad.

2. The Great Stillness Deluxe:

120 minuten-treatment 135 euro

thee - gesprekje - magnesiumvoetenbad - voetmassage. Dan: 100 min. lichaamsmassage waarbij de hele voorkant én de hele achterkant van het lichaam wordt gemasseerd. Een glas water om bij te komen en een InnerCompass kaart mag je vervolgens trekken voor nieuwe inspiratie op je pad..

3. The mini Great Stillness:

60 minuten treatment 90 euro

Als je liever geen voetenbad hebt, niet in de praat-mood bent of gewoon iets minder lang de tijd hebt maar toch in een diep ontspannen staat terecht wilt komen; dan is deze sessie perfect voor jou: 60 minutes of joy.

De Verwenvoucher; de ultieme blijmaker

Wil je iemand verrassen met een wel heel speciaal cadeau?

Geef dan een massage-ervaring...

Whatsapp me (of gebruik het Contact -formulier) de benodigde gegevens, dan stuur ik je een betaallinkje. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk de mooi verpakte verwenvoucher op je eigen adres óf op het adres van de ontvanger toegestuurd. Eventueel met een persoonlijke tekst op een kaartje (graag meesturen in whatsappje) Doe je niet aan internetbankieren? Dan s.v.p. het bedrag overmaken op:

NL47 INGB 0006319888 t.n.v. E. Kroonenburg o.v.v. "verwenvoucher" + jouw naam.